В най-прекрасния женски месец Edna.bg стана на 12 години. По този повод любимият на

...
В най-прекрасния женски месец Edna.bg стана на 12 години. По този повод любимият на
Коментари Харесай

Михаела Филева пред Edna.bg: За тайната на успеха и любовта като движеща сила

В най-прекрасния женски месец Edna.bg  стана на 12 години.

По този повод  обичаният на всички български източник за вълнуваща и потребна информация приготви за всички вас специфична изненада .  

Тъй като точно Edna.bg е мястото, където хиляди читатели всеки ден ревизират своя хороскоп и астрологията е измежду най-четените ни категории , взехме решение да ви срещнем с 12 невероятни и вдъхновяващи дами.

С тях потърсихме отговора на въпроса кои са нещата, които ги движат напред, и по какъв начин техния зодиакален знак влиея на техните решения и отношение към света и другите.

Каним ви да надникнете с нас в тяхната галактика от страсти и качества, които ги вършат известни, обичани и сполучливи.

Днешната ни гостенка е една магнетична жена, със бурен гений, която от години владее сцената и постанова разпоредбите в актуалната музика. Това е най-ослепителната усмивка в музикалния свят – Михаела Филева.

Ето и какво би трябвало да знаем за нея и нейната забавна зодия, ръководена от планетата на любовта:

♦ Зодия: Телец
♦ Елемент: земя
♦ Управляваща планета: Венера
♦ Съвместимост: Скорпион, Дева и Козирог
♦ Щастливи цифри: 6, 5
♦ Цвят: бял и зелен
♦ Скъпоценни камъни: елмаз, корал и изумруд
♦ Дата на раждане: 15 май 1991 година

 Михаела Филева Фотограф: Диляна Флорентин

Телците са известни със своите непримиримост и самообладание. Наред с безспорния гений, смяташ ли, че това са качествата, които те водят напред и нагоре по пътя към триумфа?

Със сигурност упоритостта и търпението са качества, които би трябвало да опитваме да възпитаваме в себе си, в случай че желаеме да сме сполучливи. Знам прекомерно малко за зодиакалните знаци и генерализирането в този подтекст ми е по-скоро далечно, само че с цел да виждаме опциите, които ни водят към развиване и реализация в професионален проект, намирам за нужно да имаме и добра работна нравственос , поредност , аналитична мисъл, положителни информационни умения и капка шанс. 

За Телците знаем, че обичат да се любуват на красивите неща в живота. Кои са дребните неща в всекидневието ти, които ти доставят наслаждение?

Така ли споделят? (Смее се) Какво е красиво за нас е субективно разбиране. Определено съм от хората, за които са значими детайлите и дребните жестове на внимание. Време за близки до сърцето ми хора, разходка измежду природата или хубава музика онлайн, могат да ми доставят голямо наслаждение. 
                             

Представителите на зодия Телец по рождение са извънредно грижовни натури. Разкажи ни - за какво е значимо да демонстрираме грижа и внимание към обичаните хора в живота ни?

Според мен човек изпитва потребност да подарява грижа и внимание, когато обича . Това са едини от най-разбираемите жестове на обич, а тя е движеща и мотивираща мощ. 

Какво бих поискала на всички читателки на Edna.bg във връзка 12-ия рожден ден на уеб страницата ни?

Орисвам читателите ви със здраве , за мен това е най-ценното, което можем да притежавме! Да намират ентусиазъм и благополучие с лекост и самоуверено да надскачат лимитите си.
                             

Наскоро Михаела Филева и Дара Екимова описаха повече за общия си музикален план " Всичко е било за положително " особено за предаването " На кафе ". Какво споделиха тогава те, вижте във видеото горе. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР